• Fotbal

Descoperă fotbalul care unește!


Credem că sportul are puterea de a schimba vieți și de a construi comunități puternice. În 2021, am inițiat un proiect special de fotbal în parteneriat cu Organizația Ajungem Mari, dedicat copiilor din Centrul de Asistență Socială din Sâncraiu de Mureș. Astfel, fotbalul nu mai este doar un sport, ci devine speranță, dezvoltare și o șansă la o viață mai bună.

Antrenamentele noastre

Sub îndrumarea antrenorului Robert Dulan, 25 de copii talentați și entuziaști participă la antrenamentele de fotbal desfășurate în sala de sport din Nazna. Sesiunile sunt concepute pentru a-i învăța pe copii nu doar tehnică de fotbal, ci și valori precum munca în echipă, disciplina sau respectul.

Meciurile noastre

Periodic organizăm meciuri amicale cu echipe din Mureș. Aceste întâlniri sportive sunt oportunități excelente pentru copii de a-și testa abilitățile, de a-și experimenta spiritul competiției și de a-și face noi prieteni.

Viziunea noastră

Pentru noi, fotbalul la Juvenes nu este despre performanță sportivă la nivel înalt, ci despre oportunități pentru fiecare copil - de a crește, de a se dezvolta și de a-și găsi locul într-o echipă. Ne concentrăm pe dezvoltarea personală și pe bucuria de a juca fotbal, încurajându-i pe copii să-și urmeze pasiunile și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu pozitiv.

Alătură-te comunității!

Dacă vrei să susții proiectul nostru social sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre el, contactează-ne!

Galerie Foto