MISIUNE

Clubul Sportiv Juvenes este un club privat cu responsabilităţi publice, care îşi propune să încurajeze sportul de masă oferind diversitate şi continuitate, şi să descopere printre copiii şi adulţii din judeţul Mureş reale talente sportive. C.S. Juvenes va asigura, prin promovarea unei culturi a excelenţei în privinţa pregătirii fizice, un mediu optim de pregătire şi dezvoltare, atât pentru a avea un stil de viaţă sănătos, cât şi pentru a deveni performeri sportivi de nivel naţional şi internaţional

VIZIUNE

C.S. Juvenes reprezintă un concept diferit, calitatea fiind o condiţie esenţială indiferent că vorbim despre sport de masă sau de performanţă, despre copii sau adulţi. Pe termen mediu, avem ca obiectiv dezvoltarea unui model integrat de atragere, motivare şi pregătire a copiilor şi adulţilor pentru sportul de masă. Pe termen lung, ne dorim să devenim un centru de susţinere şi promovare atât a mişcării, cât şi a performanţei.

VALORI

ÎMPLINIREA OMULUI PRIN SPORT

Bunul cel mai de preț în care investește clubul sunt oamenii, începând de la cea mai fragedă vârstă, până la consacrarea în viața sportivă. Prin sport, CS Juvenes le oferă oamenilor prospețime, tinerețe, bucuria performanței și a succesului, o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

ÎNCREDEREA

Clubul îşi propune, întâi de toate, să insufle în rândul membrilor săi încrederea ! Clubul îşi propune, întâi de toate, să insufle în rândul membrilor săi încrederea! Încredere atât în echipa de lucru a clubului, cât şi în propriile aspiraţii! Proiectul în sine presupune o instituţie care cultivă cele mai nobile virtuţi, prin educarea unor cetăţeni ataşaţi valorilor morale ale civismului public.

DEZVOLTAREA UNUI SPIRIT SPORTIV

Premisa pe care clubul își construiește identitatea este puterea exemplului. În primul rând, modelul de educație pe care îl oferă antrenorii, adevărați mentori, apoi relațiile interumane care se dezvoltă între membrii clubului, într-un climat de competiție pozitivă, caracterizat de fair-play.

EGALITATEA ȘANSELOR

În cadrul clubului sunt invitaţi să ia parte toţi iubitorii sportului. Fiecare membru va fi susţinut şi încurajat să îşi descopere propriul traseu, care să îl legitimeze ca sportiv pentru întreagă viaţă.

https://csjuvenes.ro/wp-content/uploads/2023/10/Mask-Group-21-674x392.png
https://csjuvenes.ro/wp-content/uploads/2023/10/Mask-Group-22-674x392.png