Valori

Împlinirea omului prin sport

Bunul cel mai de preț în care investește clubul sunt oamenii, începând de la cea mai fragedă vârstă, până la consacrarea în viața sportivă. Prin sport, CS Juvenes le oferă oamenilor prospețime, tinerețe, bucuria performanței și a succesului, o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Dezvoltarea unui spirit sportiv

Premisa pe care clubul își construiește identitatea este puterea exemplului. În primul rând, modelul de educație pe care îl oferă antrenorii, adevărați mentori, apoi relațiile interumane care se dezvoltă între membrii clubului, într-un climat de competiție pozitivă, caracterizat de fair-play.

Încrederea

Clubul îşi propune, întâi de toate, să insufle în rândul membrilor săi încrederea ! Clubul îşi propune, întâi de toate, să insufle în rândul membrilor săi încrederea! Încredere atât în echipa de lucru a clubului, cât şi în propriile aspiraţii! Proiectul în sine presupune o instituţie care cultivă cele mai nobile virtuţi, prin educarea unor cetăţeni ataşaţi valorilor morale ale civismului public.

Egalitatea șanselor

În cadrul clubului sunt invitaţi să ia parte toţi iubitorii sportului. Fiecare membru va fi susţinut şi încurajat să îşi descopere propriul traseu, care să îl legitimeze ca sportiv pentru întreagă viaţă.