Valori

EMBERI BETELJESEDÉS A SPORT ÁLTAL

A legfontosabb érték, amibe a Juvenes befektet az maga az ember, a legfiatalabb kortól egészen a sportéletben való aktív részvételig. A sport által az emberek számára a Juvenes Sportklub frissességet, ifjúságot, élvezetet, a teljesítmény és a siker örömét, „ép testben ép lelket” kínál.

SPORTSZELLEM KIALAKÍTÁSA

A premissza, amire a Sportklub az identitását építi az nem más, mint a példa ereje. Ez elsősorban az oktatási modell, amelyet az edzők és az igazi mentorok képviselnek, majd az emberi kapcsolatok, amelyek a klub tagjai között alakulnak ki egy sportszerű, pozitív versenyszellemben.

BIZALOM

A klub céljának tekinti, hogy mindenek előtt bizalmat kovácsoljon a klubtagokba. Bizalmat a csapatmunkában, valamint a saját törekvéseikben! Maga a projekt egy olyan intézményt feltételez, amely a legnemesebb erényeket ápolja, azáltal, hogy olyan állampolgárokat igyekszik nevelni, akiknek fontosak a közpolgári morális értékek.

ESÉLYEGYENLŐSÉG

A Sportklub mindenkit szeretettel vár, aki sportolni szeretne. Mindenik tagnak megadatik a támogatás és a bátorítás, melynek segítségével megtalálhatja a saját útját, mely által sportolóként élheti le egész életét.