Pion Campion, ediția a VI-a

Evenimentul a luat sfarsit


„Acesta este tot farmecul șahului. Într-o zi îi dai o lecție adversarului, în următoarea primești tu o lecție de la acesta.” – Bobby Fischer

Vă invităm la o competiție plină de lecții de șah. În perioada 18-19 martie 2017, Hotelul Grand va găzdui a VI-a ediție a concursului „Pion Campion.”  Acesta se adresează atât copiilor și juniorilor, cât și adulților și seniorilor.

Ziua de sâmbătă, 18 martie, va fi dedicată competiției de șah activ, iar cea de duminică, 19 martie, concursului de șah blitz. Vă rugăm să vă prezentați la ora 9.30, la ședința tehnică.

Taxa de participare este de 10 lei pentru copii/juniori și 20 de lei pentru adulți/seniori, pentru o zi de concurs. Dacă participați la concursurile din ambele zile, trebuie să achitați 15 lei, respectiv 30 de lei.

Toţi pensionarii care participă la cele două concursuri (rapid şi blitz) vor fi premiaţi la finalul evenimentului cu câte un voucher în valoare de 30 lei, din partea sponsorului Ecofarmacia. Voucherul va putea fi folosit în farmaciile Ecofarmacia în următoarele 12 luni.

Premii
Adulți

  • locul I – 500 de lei șah rapid / 300 de lei șah blitz
  •  locul II – 300 de lei șah rapid / 200 de lei șah blitz
  • locul III – 150 de lei șah rapid / 100 de lei șah blitz

Fete – 150 de lei șah rapid / 100 de lei șah blitz
Juniori – 150 de lei șah rapid / 100 de lei șah blitz

Mulțumim sponsorilor noștri Terapia, a Sun Pharma Company și Ecofarmacia!

 

Descarca arhiva

Arhiva de poze va fi disponibilă în curând