Meci amical REEA vs CS Juvenes

Selecţionata reprezentativă a partenerului Strategic REEA a fost provocată de către antrenorii CS Juvenes la un meci de fotbal cum nu s-a mai văzut. Partida va avea loc mâine, de la ora 19, la Baza sportivă FC Junior din Sâncraiu de Mureş.
Pentru că nu lăsăm nimic la voia întâmplării, jucătorii din teren vor beneficia de suportul logistic şi tactic al unei întregi echipe. Astfel, traseele paselor vor fi din timp pregătite şi ilustrate de echipa de designeri responsabili şi cu materialele promoţionale ale Clubului. Indicaţiile antrenorului vor fi transmise în timp real jucătorilor via Facebook, email sau prin orice alt canal de comunicare de care dispune echipa de PR responsabilă de imaginea Juvenes.
Strategia de joc va fi programată cu atenţie, până în cel mai mic detaliu, de dezvoltatorii care se pregătesc să lanseze noul site Juvenes. Dispunerea tactică din teren va fi studiată de pe materiale foto-video obţinute atât de la sol, cât şi aerian. Orice tentativă de a strecura mingea în poarta Reea va fi taxată cu factură şi chitanţă, generate automat, şi vor fi arhivate în conturile individuale de pe platforma online ce se va lansa public luna viitoare.
Pentru că voi, părinţii, sunteţi mai aproape de club, ne bazăm pe faptul că veți obţine informaţii utile legate de echipa antrenorilor. Dacă nu reuşim să învingem în teren de această dată, suntem siguri că va veţi organiza şi veţi obţine revanşa.